Pajan ryhmämenut 2021

Valmiiden menujemme lisäksi voit aina pyytää täysin tarpeisiisi räätälöityä ratkaisua.

Ryhmämenut Toivo ja Toivola tarjoillaan buffettarjoiluna. Hermanin lohikeitto tarjoillaan annostarjoiluna. Kaikkien kolmen osalta minimiveloitus on kaksikymmentä henkilöä. Menun hinta sisältää tilojen käytön sekä ennalta ilmoitetut erikoisruokavaliot.

Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Menu Toivo

Alkuruoka

Sitruunasuolattua lohta, pikkelöityä kurkkua ja tillikreemiä

Marinoitua tomaattia, mozzarellaa ja rucolaa

Kirkasta perunasalaattia, savusärkeä ja marinoitua punasipulia

Tuoreyrtti-versosalaattia ja keittiömestarin vinaigrettea

Luomu hiivaleipää ja rukiista riihilimppua

Paahdettua voita

 

Pääruoka

Hiillostettua siikaa, kukkakaalia ja beurre blanc-kastiketta

 

Jälkiruoka

Suklaaleivosta, marenkia ja vadelmasorbettia

 

Menu: 55,00 €/hlö  

Menu Toivola

Alkuruoka

Savulohi Caesar-salaattia

Fetaa, melonia ja kevätsipulia

Mehustettua tomaattia ja rucolaa

Fenkoli pikkelöityjä kasviksia

Vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea

Toivolan leipää ja kirnuvoita

Pääruoka

Timjamipaahdettua maissikananrintaa, hiillostettua kesäkurpitsaa ja perunagratiinia

 

Jälkiruoka

Sesongin gelatoa lisukkeineen

TAI

Valkoisen Puun kakkua +8,00 €/hlö

 

Menu: 45 €/hlö

Hermanin lohikeitto

Keittoannos

Hermanin lohikeitto ja talon leipää

Jälkiruoka

Valkoisen Puun kakkua

 

Hinta: 35 €/hlö

Olet nyt varjossa STAGING ("staging"). Poistu